mandag 10. desember 2012

klippe brette lime

jeg har fått helt dilla :)

Har nå brettet endel stjerner og 
var nå klar for å finne på noe annet. 


Fant ideèn gjennom bloggen høytrykk som igjen hadde funnet den her!
Det er så gøy, og så dekorativt det blir!


Jeg har egentlig mye annet å gjøre nå før jul, 
har blant annet mange gaver jeg skal lage.
Og så sitter jeg her å klipper, bretter og limer
for bare moro skyld.
Litt typisk meg altså.
jeg begynne med noe fornuftig snart.
Men sånn er det når man får dilla på noe :)

Har du det på samme måte?

14 kommentarer:

 1. Så fine ting du har laget! Er jo deilig å koble
  av med andre ting også:)) Jeg er god på det ser du:)
  I kveld skulle jeg egentlig gjøre "viktige" ting, men plutselig fikk jeg lyst å lage et "sølvfat" hihi..måtte ha en adventstake til...blir nok blogget i morra..:))
  Tusen takk for alltid så hyggelig kommentarer hos meg!:)
  Ha en fin fin kveld!
  Klememr fra Janne

  SvarSlett
 2. Å SÅ TØFFE
  KJENNER MEG IGJEN
  BEGYNNER PÅ TING JEG EGENTLIG
  IKKJE HAR TID TIL;)
  KLEM ELI:))

  SvarSlett
 3. Hei;) Tusen takk for en kjempekoselig kommentar;) Sykdommen min er noe jeg ikke prater så mye om i hverdagen. Mange synes det er vanskelig å forstå hvordan det var og hvorden det er med medisiner. Jeg har alltid sett så frisk ut;))Men det hender jeg er kjempesliten;) Men alt i alt, jeg har det supert;) Men det var rart å reise fra familien rett før jul og ikke vite når jeg kom hjem igjen.
  men;-jeg flyttet ut av sykehuset etter 10 dager;)Og pendlet Tronheim -Riksen 2 dager i uka de neste 2 månedene;)

  Der fikk du vite mye om meg;)

  Så var det den jula som kommer i år også;) Jeg har også en tendens til å gjøre koselige ting i stede for det jeg burde!!! hihi
  Så fine de var julekulene du har strikket i innlegget lengre ned;) Kanskje jeg skal strikke julekule i pomjula!? Boka ligger her.


  Ha en kos adventstid;)
  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 4. Romjulen skulle det selvfølgelig være;))
  Klem;)

  SvarSlett
 5. Hei på deg:)

  Så utrulig stilige desse var:). Og så dekorative:)
  Så flink du er:)
  Eg hadde store planar om å begynna og bretta sånne stjerner, men har ikkje komt så lang endo..Bretta stjerner er sååå fint:)
  Eg kjenner meg så godt igjen i det du skriv, det er sikkert tusen ting eg burde begynt med, men idag har eg gjort noko heilt anna..ha ha ha...Typisk meg og..
  Hjelp, eg har endo ikkje begynt på julepresangane..Ooopss..
  Men eg komme nok i mål denna gongen og...hi hi..

  Fortsatt fin kveld:)

  Helsing Evelyn:)

  SvarSlett
 6. Ja det kan du skrive opp på at jeg har!!! ;) Gjør alt mulig annet enn det jeg egentlig skulle!! :p Men du verden så gøy og koselig jeg har det :D Og, det er herlig å se at du også lager så masse flott :D Papir er faaaaantastisk og dine bretterier er SÅ fine :D Kos deg videre med all kreativiteten :D

  SvarSlett
 7. Så fine ting du har laget! Takk for tipset! :) Ja, jeg liker også å gjøre alt annet enn det jeg må gjøre! Det er bare det å komme i gang .. har tre sminkepunger jeg må gjøre ferdig .. og om jeg fikk tid skulle jeg lage flere ..
  Ha en fin dag!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 8. disse var kjempefine!
  Jaaaaa jeg har det på akkurat samme måte, stjernebrettingen går foran julegavelister, støvsuging osv osv...har endelig fått sendt inn permisjonspapirer osv..godt jeg ikke har noe eksamen eller skole å forberede meg til iår:)
  likte veldig godt innlegget under, viktig å tenke på de som ikke har det så lett denne tiden:)
  Fin tirsdag ønskes til deg:)
  klem Cathrine

  SvarSlett
 9. Det viktigste er jo å gjøre ting som er lystbetont!
  Så da syns jeg ikke du "feilprioriterer" - du får alltids tid nok til julegavene og vaskingen og baking, og andre sysler haster vel ikke ennå :)))
  Brett i vei - det blir jo kjempesøtt :)
  Klem Anita

  SvarSlett
 10. Hihi kjenner til det,så ne lystbetonte ting er kjekkere enn meir pliktoppgaver:)det er så utruligt masse fint ein kan lage og skape med papir og:)eg er ikkje så flink til det men setter heller jentene til det:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 11. Kjære deg, så god du er :) også måtte jeg smile litt av dillen du har fått. Ikke så rart da, det var jo knallfint :) Alt annet kommer ofte i bakgrunnen når lystbetonte ting overtar. Gjenkjennelig ja :)
  Håper du har gode adventsdager fine deg. Setter utrolig stor pris på engasjementet ditt på bloggen min. TAKK :) Mange gode klemmer din vei <3

  SvarSlett
 12. JA, søte du - jeg har det på nøyaktig samme måte.
  For å være helt lykkelig - må jeg av og til ta meg tid til å gjøre noe jeg har lysst til, selv om det til tider er totalt unyttig;)
  Som da min mann storøyd spurte: "hva holder du på med nå da???" (Bordet var full av pinner fra fjæra og jeg var full av lim...)
  Jeg lager en pinneball??? "Har du brukt for det da ?" NEI;):)

  Ha en herlig, kreativ adventstid:)

  SvarSlett
 13. Elsker papirpussel:) Og ja - jeg er akkurat som du, har jeg først begynt med noe tar det litt over;) Disse var kjempefine og jeg skal jammen prøve meg på slike jeg også. Men ikke før jul - da blir jeg sittende;D

  God klem:)

  SvarSlett
 14. Så fiiine ☺ mykje flott det går ann å lage i papir! Ein er verkeleg i flytsonen når ein gløymer tid og stad, deilig å koble ut inni mellom. Tusen takk for koselige kommentarar hos meg, eg er ikkje like flink til å kommentere som deg, hos andre...ønsker deg fine førjulsdagar, klem Kjersti

  SvarSlett